Online rendelés

Hozzávalók:

– 15 dkg olvasztott kókuszolaj
– 12 dkg cukor
– 15 dkg kókuszreszelék
– 13 dkg darabokra vágott datolya
– 10 dkg mazsola
– 15 dkg darált dió
– 2,5 kk sütőpor
– 20 dkg méz (mézet sem fogyasztó vegánok ezt elhagyhatják)
– 15 dkg barna búzaliszt
– 2 dl kókusztejszín
– némi mandulatej

Leírás

Ez az isteni piskóta nagyon gazdag, laktató, és egészséges összetevőkből áll. Laktózérzékenyek is fogyaszthatják. Mivel a méztől és az aszalt gyümölcsöktől is épp elég édes, a cukrot akár ki is hagyhatjuk belőle.

Elkészítés:
A száraz alkotórészekhez hozzákeverjük a felolvasztott kókuszolajat, a mézet és a kókusztejszínt, és annyi mandulatejet öntünk hozzá, hogy piskótatészta állagú keveréket kapjunk.
A masszát egy közepes méretű, kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük és előmelegített sütőben készre sütjük. Tálaláskor porcukorral meghintjük.

Sajttal töltött padlizsán paradicsomszóssza

Hozzávalók: 1 padlizsán csicseriborsóliszt fekete Leírás só•kurkuma•liszt•zsemlemorzsa•sajt•paradicsomszósz•oregano•bazsalikom•kakukkfű•rozmaring•bors•olaj Vegyünk egy jó nagy padlizsánt, tűz felett süssük jól át, hogy megpiruljon mindenhol. Ha kész, tegyük egy edénybe,

Tovább olvasom »

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük